Du er her:

Nytt kurs i Trygghetssirkelen (Circle of security) - våren 2018

articleimage

Brosjyre Trygghetssirkelen

Til våren starter det opp ny foreldregruppe i Trygghetssirkelen (Circle of Security - parenting) med psykologspesialist Cathrine Hunstad-Ulriksen og psykolog Linda Espenes ved Psykologtjenesten. De foregående kursene har vært fulltegnet og fått gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Oppstart 12.04.18.

Kurset er for foreldre med barn i førskolealder (0-6 år) og går over 8 ganger på dagtid. Det anvendes både grafisk materiale og video for å gi foreldre innføring i COS-modellen. Modellen er utviklet for å lettere forstå barns behov og imøtekomme disse. Tilbudet gis i gruppe og varer 1,5- 2 timer pr gang. Det er gratis og begge foreldrene kan delta.

Ta kontakt med Cathrine Hunstad-Ulriksen på telefon 990 31 309 eller Linda Espenes på tlf 415 60 266 for påmelding. Du kan også benytte Barne- og familienhetens sentralbord: 75 55 55 00.

Første kursdag er 12. april fra kl. 11.30 - 14.00

Kurset blir avholdt på Barne- og familieenheten, Alsgården (inngang i hjørnet ved Rema 1000).

  • bluesmothers_thumb

    Blues Mothers

    Undersøkelser har vist at psykiske vansker etter en fødsel er vanligere enn man tror. Våren 2018 starter en mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen.

  • Samtalegruppe til ungdommer som identifiserer seg utenfor biologisk kjønn

    Psykologtjenesten i Bodø kommune ønsker å tilby gruppe til ungdom fra ca. 15-25 år som tenker de ikke passer med sitt biologiske kjønn. Gruppen vil passe for både deg som er usikker, og deg som er sikker på at du ikke er ciskjønnet (og hva er nå egentlig det?), men som gjerne vil ha litt støtte i prosessen rundt å «komme ut av skapet».