Du er her:

Kjønn og identitet

articleimage

Psykisk helsetjeneste for barn og unge i Bodø kommune tilbyr samtalegruppe til ungdom fra ca. 15-25 år som tenker de ikke passer med sitt kroppslige kjønn. Gruppen passer for både deg som er usikker, og deg som er sikker på at du ikke er ciskjønnet (og hva er nå egentlig det?), men som gjerne vil ha litt støtte i prosessen rundt å «komme ut av skapet» eller bare har lyst til å snakke med andre i lignende situasjon..

Gruppen vil være liten, med psykolog Iris Søderholm som gruppeleder. Tema vil hovedsakelig være å snakke sammen om ekstra utfordrende temaer og utfordringer, i tillegg til praktisk informasjon, og å finne ut hvor man får tak i god informasjon.
Tidspunkt må i utgangspunktet være på dagtid, men det kan være fleksibelt og noe gruppa blir enige om, gruppa starter omtrent ved semesterstart (i august/september eller januar/februar). Så lenge gruppa ønsker det selv er inntaket åpent, slik at man også kan starte på andre tidspunkt.

Om du har spørsmål eller vil melde din interesse:

Ring 75 55 55 20 (ekspedisjonen til Barne- og familieenheten i Bodø kommune)
E-mail: iris.anette.soderholm@bodo.kommune.no eller send melding til min jobbmobil: 908 48 153
NB: I følge lov om taushetsplikt regnes email eller mobil ikke som en tilstrekkelig konfidensiell kanal, så vær oppmerksom på hvilken personlig informasjon du sender.

Velkommen!!!

Iris Søderholm
Kommunepsykolog
  • bluesmothers_thumb

Blues Mothers

Undersøkelser har vist at psykiske vansker etter en fødsel er vanligere enn man tror. Våren 2019 blir det igjen tilbud om å delta i mestringsgruppe for deg som har det litt vanskelig etter fødselen. Gruppen starter 06.02.19 og møtes ukentlig fram til midten av desember.